Jag vill beställa lunch!


Namn Adress Telefon E-post Meddelande Skicka in

Lunchleverans till din arbetsplats

Vi erbjuder er som jobbar i Ystad (centralort och mellan industriområdena) att beställa varm lunch för gratis utkörning. 

Ni måste beställa minst 6 portioner/gång och vi måste ha beställningen senast dagen innan leverans. Lunchmenyn hittar ni här på hemsidan, samt i Ystad Allehanda och på vår facebooksida. Förutom dagens lunch kan man beställa någon av våra kalla lunchrätter. Läs mer på sidan för dagens lunch.

För er som beställer mat regelbundet så erbjuder vi att leverera maten i flergångsförpackningar. Dessa förpackningar hämtar vi tillbaka vid nästa leverans, diskar och använder igen. Ni slipper då hantera engångsförpackningar och ingår då i det retursystem av plastmaterial som kommer införas enligt EU´s direktiv 2024. Detta gör vi utan extra kostnad för er.

Läs mer om detta retursystem och hur det fungerar här.

Frukostleverans

Vi kommer införa frukostleveranser som körs ut till er arbetsplats mellan kl. 08:00-09:00. Vi bereder smakrika frukostfrallor på beställning. Menyn för dessa frukostfrallor kommer att finnas tillgänglig här på vår hemsida. Samma villkor som för utkörning av lunch, minst 6 st/leverans och beställning minst en dag i förväg.