Vill du bli vår nya kallskänka?

Nu letar vi efter en ny medarbetare i form av erfaren kallskänka med erfarenhet av att expediera kunder över disk.

Vi arbetar enligt schema i två skift, Öppning 8.00 till ca 16.00 Stängning 10.00 till 18.30, vi arbetar minst en lördag per månad, med en ledig torsdag samma vecka. Vi har kollektivavtal med Visita. Anställningen börjar som en provanställning på 6 månader och vi ser gärna att du kan börja ganska omgående. Vi söker i första hand en heltid, men deltid kan fungera. Självklart tar vi hänsyn till att du ska kunna ha semester i sommar, men betald semester får du först år 2 då vi har inarbetad semester i våra anställningsavtal.

Vi söker endast Dig med Erfarenhet av yrket. Referenser ska bifogas ansökan. 

Förutom erfarenhet behöver du ett glatt humör, älska att serva våra kunder och du behöver kunna hålla ett högt tempo. Vidare så krävs det att du kan arbeta både självständigt och i team, att du är noggrann och kan hålla god ordning. 

Ansökan görs av Dig personligen till jobb@lisasskafferi.se

Om Lisas Skafferi

Lisas Skafferi har funnits på samma plats här på hamnplan i Ystad sedan 2002. Konceptet har förändrats och förnyats lite under åren, men grundidéen är densamma. God och hemlagad mat att handla över disk eller som catering eller som lunch för avhämtning. Vi ordnar maten till dina speciella tillfällen, stort som smått.
Lisa finns inte längre kvar i verksamheten, men en del av hennes recept används fortfarande. Lisas Skafferi ägs nu sedan den 1 juni 2023,  av Ulf och Maria Olsson genom företaget Enkel Konsulting i Skåne AB. 
Så välkommen in i vår butik. Här handlar du över disk och blir expedierad av vår kunniga och trevliga personal. Under årets varmare säsong kan du äta det du har handlat på vår uteplats. Där sitter du i lä med utsikt över hamnen. Men eftersom vi endast har mat för avhämtning att erbjuda så äter du i plastform med träbestick.


Lisa-skafferi-butik-delikatess Lisas-skafferi-butik Lisas-skafferi-lunch-for-avhamtning Lisas-skafferi-mingelmat Lisas-skafferi-hemlagad-paj Lisas-skafferi-pastasallad Lisas-skafferi-picknicktallrik Lisas-skafferi-smärgåstårta