Vill du jobba med oss i sommar?

Nu letar vi efter en eller två nya förmågor som vill komma och jobba med oss i sommar. Du kommer att jobba i vår butik och kallskänk och vi vill att du ska kunna jobba minst 4, gärna 5 veckor i en sammanhängande period. Vår säsong pågår mellan v 25 till v 33. Vi ser gärna att du kan börja förstärka vårt team innan säsongen börjar med att jobba vissa helger (lördagar) och vissa eftermiddagar och kvällar när behov uppstår. Möjlighet till fortsatt extrajobb efter sommaren finns.

Du som söker får gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta som butiksbiträde och vi prioriterar erfarenhet som kallskänka. Eller så har du en pågående utbildning inom grenen Köksbiträde/Kallskänka.

Men först och främst behöver du ett glatt humör, älska att serva våra kunder och du behöver kunna hålla ett högt tempo. Vidare så krävs det att du kan arbeta både självständigt och i team, att du är noggrann och kan hålla god ordning. 

Ansökan görs av Dig personligen till jobb@lisasskafferi.se

Om Lisas Skafferi

Lisas Skafferi har funnits på samma plats här på hamnplan i Ystad sedan 2002. Konceptet har förändrats och förnyats lite under åren, men grundidéen är densamma. God och hemlagad mat att handla över disk eller som catering eller som lunch för avhämtning. Vi ordnar maten till dina speciella tillfällen, stort som smått.
Lisa finns inte längre kvar i verksamheten, men en del av hennes recept används fortfarande. Lisas Skafferi ägs nu sedan den 1 juni 2023,  av Ulf och Maria Olsson genom företaget Enkel Konsulting i Skåne AB. 
Så välkommen in i vår butik. Här handlar du över disk och blir expedierad av vår kunniga och trevliga personal. Under årets varmare säsong kan du äta det du har handlat på vår uteplats. Där sitter du i lä med utsikt över hamnen. Men eftersom vi endast har mat för avhämtning att erbjuda så äter du i plastform med träbestick.


Lisa-skafferi-butik-delikatess Lisas-skafferi-butik Lisas-skafferi-lunch-for-avhamtning Lisas-skafferi-mingelmat Lisas-skafferi-hemlagad-paj Lisas-skafferi-pastasallad Lisas-skafferi-picknicktallrik Lisas-skafferi-smärgåstårta